DIY

 

Edunvalvontavaltakirja eli edunvalvontavaltuutus

 

Laadi itse edunvalvontavaltakirjasi nopeasti ja vaivattomasti!

 

Oletko miettinyt, mitä tapahtuu, jos sairastut vakavasti, etkä enää pysty hoitamaan asioitasi? 

Onko sinulla tai läheiselläsi todettu muistisairaus ja edunvalvojan tarve häämöttää varmuudella tulevaisuudessa?

Pelkäätkö, että ventovieras edunvalvoja hoitaa aikanaan asioitasi vai haluatko, että edunvalvojanasi toimii sinulle läheinen henkilö, johon luotat ja joka pystyy kokonaisvaltaisemmin huolehtimaan eduistasi? 

Edunvalvontavaltakirja on nimensä mukaisesti valtakirja, joka tehdään tulevaisuudessa tapahtuvaa edunvalvontaa varten turvaamaan normaalia elämänlaatua, huolenpitoa ja raha-asioiden järkevää hoitoa.

 

Palvelussamme voit laatia pätevän edunvalvontavaltakirjan itse, vaikkapa kotisohvalla istuen.

Voit turvallisin mielin aloittaa edunvalvontavaltakirjan tekemisen: saat neuvoja joka vaiheessa.

Ohjeita noudattaen laadit laillisen asiakirjan ja halutessasi voit tarkistuttaa sen kokeneella lakimiehellä.

Testaa tekemistä ilman ostovelvoitetta. Voit tallentaa luonnoksesi ja palata siihen sähköpostiisi lähetetyn linkin avulla, mikäli et voi tehdä asiakirjaasi heti valmiiksi tai haluat vaihtaa vaikkapa kännykästä tietokoneeseen.

Aloita tekeminen heti, ettei unohdu!

  

TOIMI NÄIN:

1. Aloita

2. Täytä tiedot kenttiin

3. Tarkista tiedot

4. Maksa

5. Tulosta sähköpostiisi tullut pdf-asiakirja tai tilaa tulostettuna kotiisi

6. Allekirjoita

 

>> Aloita tästä <<

 Tarjous tänään 49 €

KOKEILE ILMAISEKSI!

 

  • Voit ilman ostovelvoitetta kokeilla sovellusta
  • Maksutapoina verkkopankit sekä yleisimmät luottokortit
  • Toimitus heti sähköpostitse ja erikseen tilattuna  tulostettuna postitse viikon sisällä
  • Ohjeet allekirjoitukseen ja jatkotoimenpiteisiin tulevat toimituksen mukana
  • Edunvalvontavaltakirjan normaalihinta on 72 euroa
  • Tulostus- ja postituspalvelu 8 euroa
  • Lakimiehen suorittama tarkistus 39 euroa
  • Ilmainen Chat-neuvonta
  • Asiakirjaa voi muokata 28 päivän ajan oston jälkeen ilman lisämaksua
  • Jos sinulla ei ole tulostinta, voit lähettää sähköisen tiedoston tulostettavaksi ystävällesi tai käyttää kirjaston tietokonetta tulostamiseen.

 

mummukoneella600400.jpg

" Tytär ei meinannut uskoa, että olin itse laatinut edunvalvontavaltakirjan! "

 

Tuttu ja luotettava henkilö edunvalvojaksi 

Vaikka vanhuus ei automaattisesti tarkoita sitä, että kyky huolehtia asioista alenisi, tapahtuu niin kuitenkin valtaosalle jossain vaiheessa.

Valuuttamuutokset (vanha markka, markka ja euro) sekoittavat helposti terävänkin mummon tai papan, ja digitalisoituvassa maailmassa älypuhelimen ja tietokoneen käyttöön tottumaton kohtaa niin suuria riskejä ja ongelmia, että edunvalvonnan viivästyminen aiheuttaa helposti taloudellisiakin menetyksiä.

Edunvalvontavaltakirjalla voit määrätä, että asioistasi huolehtii sinulle läheinen henkilö, johon luotat ja joka pystyy huolehtimaan sinusta kokonaisvaltaisemmin kuin ventovieras virkaholhooja.

Jos tämä henkilö on oma lapsesi, on todennäköistä, että hän huolehtii sinusta yhtä hyvin, kuin sinä huolehdit hänestä hänen ollessaan lapsi.

Jos olet itse joutunut hoitamaan läheisesi edunvalvontaa ilman valtuutusta, tiedät jo miten äärettömän hankalaa se voi olla. Ja jos et ole sitä tietänyt, niin tee läheisillesi palvelus ja hoida valtuutuksesi ajoissa kuntoon, jotta heidän ei tarvitse sitä kokea.

Edunvalvontavaltakirjan hoitaminen kuntoon on samalla välittämistä läheisistä.

Edunvalvontavaltuutus ei astu voimaan heti

Ajattelet ehkä, että et halua antaa mitään valtakirjaa, kun kerran vielä pystyt päättämään asioistasi. Sitä edunvalvontavaltakirjan tekeminen ei tarkoitakaan. Edunvalvontavaltuutus eroaa normaalista valtuutuksesta siten, että se astuu voimaan vasta kun lääkäri on antanut todistuksen, että et pysty päättämään enää itse asioistasi.

Kysehän ei ole siitä, ettet nyt pystyisi päättämään asioistasi, vaan että tulevaisuudessa et pystyisi valvomaan etujasi. Voit turvata ja varmistua siitä, että asiasi hoituvat joka tilanteessa hyvin ja taloudellisesti luotettavan henkilön hoitamana.

Kyse on tulevaisuuden valtakirjasta, eikä valtakirja anna valtuutetulle mitään oikeuksia välittömästi valtakirjan tekemishetkestä eteenpäin, eikä poista miltään osin valtuuttajan oikeutta päättää omista asioistaan.

Valtuutus astuu voimaan vasta, kun valtuuttaja ei enää pysty huolehtimaan asioistaan ja on lainmukaiset edellytykset edunvalvojan määräämiselle.

Edunvalvontavaltakirjan hyödyt?

Edunvalvontavaltakirjalla valtuuttaja pystyy jatkamaan omaa määräysvaltaansa asioidensa hoitamiseen vielä senkin jälkeen, kun hän ei enää pysty niin tekemään. Valtuutukseen voi antaa tarkkoja toimintaohjeita ja määräyksiä, joita valtuutettu aikanaan toteuttaa.

Jos edunvalvontavaltakirjaa ei ole tehty, edunvalvojan henkilöllisyys ja toimivallan laajuus määräytyy Lain holhoustoimesta mukaisesti. Usein lainmukainen edunvalvonta (ns. virkaholhooja) koetaan kankeaksi ja byrokraattiseksi.

Moderni edunvalvontavaltakirjan malli

Palvelussamme voit tehdä modernin edunvalvontavaltakirjan, jolla määräät halutessasi sekä taloudellisten että henkilökohtaisten asioidesi hoitamisesta monipuolisesti ja yksilöllisesti siten, että kaikki tarvittavat muotoseikat tulevat tarkoin täytetyksi ja voit aina varmistaa asiakirjan oikeellisuuden juristillamme, jos siltä tuntuu!

Edunvalvonta kuntoon ajoissa

Valtakirjaa edunvalvontaa varten ei voi tehdä enää silloin, kun toimintakyky on jo mennyt. Siksi edunvalvontavaltuutus kannattaa laittaa kuntoon ajoissa ja välttyä siten virkaholhoukseen liittyvät harmit ja jopa taloudelliset menetykset esimerkiksi saamatta jääneistä sijoitustuotoista ja verosäästöistä. Edunvalvontavaltuutuksella voi varmistaa tulevaisuudelle turvaa ja elämään laatua!

 

TOIMI NÄIN:

1. Aloita  

2. Täytä tiedot kenttiin

3. Tarkista tiedot

4. Maksa

5. Tulosta sähköpostiisi tullut pdf-asiakirja tai tilaa tulostettuna kotiisi

6. Allekirjoita

 

  

 >> Aloita tästä <<

 Tarjous tänään 49 €  

 KOKEILE ILMAISEKSI!

 

  "Upea palvelu! Voi tehdä juuri sellaisen edunvalvontavaltakirjan kuin haluaa! "

Aino K, Tuusula  

 

Edunvalvontavaltakirja, hoitotahto ja testamentti ovat tärkeimmät asiakirjat, jotka jokaisen pitäisi tehdä. Hyödynnä voimassaoleva tarjouksemme ja saa kaikki kolme asiakirjaa kahden hinnalla.

 

Haluatko perinteistä lakimiespalvelua?

 

Jos ajatuskin edunvalvontavaltakirjan teosta itse tuntuu liian vaikealta ja haluat perinteistä palvelua, niin nyt voit ostaa asiakirjasi valmiina kokeneen varatuomarin laatimana.

Neuvottelu kanssasi tapahtuu joko puhelimitse tai sähköpostitse ja toimitus on joko tulostettuna postitse tai sähköpostitse pdf-tiedostona. Täytä perustiedot asiakirjaa varten, niin saadaan asia alkuun!

 

  Kyllä kiitos, haluan lakimiehen laatiman asiakirjan 

 Hinta 200 € (sis. alv 24 %)

 

Laadukasta lakipalvelua Tampereelta

Lakipalveluja Tampereella ja sen lähialueilla tarjoaa Lakitoimisto Tiina Tikka Oy yli neljännesvuosisadan kokemuksella korkealla ammattitaidoilla kohtuuhintaan. Myös etätoimeksiannot. Varaa aika netissä!

 

https://www.varaaverkossa.fi/places/lakitoimisto-tiina-tikka-oy-1030

 

 

Lisätietoa edunvalvontavaltakirjasta.

Mistä tietää, tarvitaanko edunvalvoja?

Kiinnostaako testamentin teko?

Lisää lakitietoartikkeleita 

diylakipalvelu.fi