DIY
 

Hoitotahdon tekeminen itse

 

Oletko miettinyt, mitä tapahtuu, jos sairastut vakavasti, etkä enää pysty päättämään hoidostasi?

 

Sellainen tilanne voi tulla eteen meille kaikille aivan yhtäkkiä: joutuu onnettomuuteen loukkaantuen vakavasti tai rutiinileikkaus päätyykin ikävästi.

Jos sinulle kävisi niin, niin haluaisitko silloin elää mieluummin kivuttomana vähän lyhyemmän ajan vai kivulloisena pidempään, kenties tiedottomana vuosikaudet sairaalan sängyssä?

Hoitotahdolla voit määrätä paitsi elvytyksestä, hoidon ja tutkimuksien laajuudesta, myös elinluovutuksesta, osallistumisesta lääketieteellisiin tutkimuksiin sekä määrätä sijaispäättäjän tilanteeseen, jossa itse et pysty ottamaan kantaa niihin asioihin.

Rehellisesti sanottuna ihan jokaisen päätöskykyisen henkilön kannattaisi tehdä hoitotahto ja nimenomaan kirjallisesti. Ennen operaatioihin menoa viimeistään. Siten säästää itseltään huolehtimisen vaivan - ja myös läheisten tilanne helpottuu, kun hoitotahto ohjeistaa vaikeissa tilanteissa ja päätöksissä.

 

 Tee vaivaton ja nopea hoitotahto palvelussamme!

 

Aloita tästä >>

 Yllätystarjous tänään 39 € 

 

Edunvalvontavaltakirja, hoitotahto ja testamentti ovat tärkeimmät asiakirjat, jotka jokaisen pitäisi tehdä. Hyödynnä voimassaoleva tarjouksemme ja saa kaikki kolme tärkeää asiakirjaa kahden hinnalla.

  osta3maksa2.png

 

   Lisätietoa hoitotahdosta täältä.

 

 

  • Voit ilman ostovelvoitetta kokeilla sovellusta
  • Maksutapoina verkkopankit sekä yleisimmät luottokortit
  • Hoitotahdon hinta on 72 euroa
  • Toimitus sähköpostitse heti 0 euroa, postitse viikon sisällä 8 euroa
  • Toimituksen mukana tulevat allekirjoitus- ja jatkotoimenpideohjeet

 

Hoitotahto - varmuuden vuoksi